zondag 1 februari 2009

Mankind is no island @ RTL Life & Cooking

Door Len zijn commitment aan de beweging "mankind is no island" heeft hij het zover kunnen schoppen om de aandacht te kunnen krijgen bij RTL Life & Cooking (zie hoe hij dit voor elkaar kreeg hier rond de 42 minuten) .

De aflevering van vandaag kun je hier zien.

Nu was dan ook de tijd aangebroken om het Mankind is no island movement verder te stuwen door onder andere aandacht hieraan te schenken bij Life & Cooking. Len had twee mensen mee genomen die door het leven gaan als positieve daklozen Yussef en Edwin genaamd.

Edwin is zelf dakloos geworden, nadat hij had geprobeerd een dakloze te helpen. Maar door omstandigheden verliep het uiteindelijk zo dat hij zelf dakloos werd. Het verhaal van de ongekend interessante Yussef leest weer totaal anders, hij is een eigen benoemde avonturier die het leven als dakloze in Amsterdam ziet als een geweldige leerschool en ook zijn lot.

Yussef werkt ook mee aan een project van de Rietveld Academie voor de website Ikbenalles.nl. Hierop kunnen mensen een vraag stellen aan Yussef die hij op zijn eigen manier beantwoord.

Persoonlijk hoop ik dat we het verhaal van Yussef in het kader van mankind is no island te mogen horen en delen met jullie lezers hier op http://www.kbiri.nl/

Ga nu naar Mankind is no island community en word gratis en easy lid van de beweging.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Mooi initiatief

***** zei

Thnx man

appreciate it

Mariek zei

Zo, Yussef en Edwin hebben gesmikkeld.

Zulk lekker eten krijg ik zelfs niet..
Lucky bastards!

Gegroet